over ons

Het team van Vegansuper

team_image

Johnny

+ Lees meer

Hallo Ik ben Johnny Lobo, ik ben 53 jaar en heb samen met Benny het initiatief genomen voor deze winkel. Ik vind het vreselijk leuk om in een winkel te werken, en zeker nu onze winkel ook bijdraagt aan een betere wereld geeft dit een extra motivatie. Zelf noem ik mij echt een bourgondiër, ik houd van uitgebreid koken, en ik wil met deze winkel laten zien dat er genoeg voorhanden is om ook als veganist lekker te kunnen eten. Ik vind het een leuke uitdaging om een assortiment samen te stellen die aan jullie verwachtingen voldoet, en zou het zeker op prijs stellen als je je wensen en aanmerkingen met betrekking tot het aanbod aan mij kenbaar zou willen maken (je kunt je mail sturen naar info@vegansuper.nl) , je krijgt altijd antwoord of iets wel of niet realiseerbaar is. Tot ziens in onze winkel!

team_image

Benny

+ Lees meer

Hoi, ik ben Benny, 47 jaar en al een kwart eeuw getrouwd met Johnny. We hebben samen het concept voor Vegansuper ontwikkeld en de winkel opgebouwd vanaf beton. Een heel avontuur waar ik veel energie van krijg! Ik werk vier dagen per week in de winkel en omdat ik een journalistieke opleiding heb gedaan, ben ik verantwoordelijk voor de communicatie & pr van Vegansuper. Een dag per week run ik een praktijk als relatiecoach. Sinds maart 2016 ben ik vegan en de overstap is me alleszins meegevallen. Bij ons thuis kookt Johnny meestal, maar op de twee dagen per week dat ik bij mijn tweede partner ben, koken we samen. Ik vind het super leuk dat we met onze winkel zoveel mensen blij maken. En mochten we iets over het hoofd zien, dan stellen we het op prijs als je ons dat laat weten via info@vegansuper.nl zodat we ons kunnen (ver)beteren!

team_image

Eke

+ Lees meer

Hallo ik ben Eke en ik ben 24 jaar oud. Ik ben druk bezig met het behalen van mijn bachelor aan de Academie voor Popcultuur waar ik van alles doe als zingen, vormgeven, bloggen en noem het maar op. Ik eet en leef veganistisch en deel dit graag op een positieve manier met de buitenwereld. Ik kook veel en graag en deel veel over een bewust, veganistisch en positieve levensstijl op mijn social media.

Het is dan ook meer dan logisch dat ik het helemaal te gek vind om parttime bij Vegansuper aan de slag te gaan en ook zo met veganisme bezig te kunnen zijn. Als je vragen of tips nodig hebt mag je me altijd aanspreken in de winkel!

team_image
Iris

+ Lees meer

Hoi! Ik ben Iris en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Noord-Holland maar ben naar Groningen gekomen om psychologie te studeren aan de RUG. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, hardlopen en sinds kort ook weer dans. Verder probeer ik vloeiend Frans te leren spreken en ben ik actief bij PINK!, de jongerenorganisatie van de PvdD. Op mijn veertiende begon ik bewust na te denken over voedsel en stopte ik met vlees eten, wat twee jaar later langzaam overging in veganisme. Deze levensstijl geeft mij een  ontzettend goed gevoel en ik vind het leuk om dit op een positieve manier te delen. Bij Vegansuper (en daarbuiten;)) mag je me altijd vragen om tips of advies! Tot ziens in de winkel!

team_image

Merel

+ Lees meer

Ik ben Merel en ik ben 22 jaar oud. Ik heb een passie voor dans in welke vorm dan ook, en dans dan ook minimaal drie keer in de week. Ook heb ik altijd al veel plezier gehad in kokkerellen, en vind het sinds een jaar of vier ook erg leuk om in de keuken wat te experimenteren en mezelf uit te dagen; zo ben ik met veganisme in aanraking gekomen. Ik studeer Spaans en taalkunde aan de RuG en werk daarnaast ook bij de universiteit.
Het leuke aan werken in de(ze) winkel vind ik de gezelligheid met klanten en collega’s, en ik haal er plezier uit mensen zo goed als ik kan te adviseren. Ik ben een dag in de week in de winkel te vinden, tot dan!