supermarkt

Dé veganistische supermarkt van Groningen!

Iedereen blij: de dieren, de mensen en de aarde. En jij. Want wie wil nou niet genieten van lekker leven? Wij van Vegansuper willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Of je nu houdt van uitgebreid koken of er juist zo snel mogelijk vanaf wilt zijn; er is voor elk wat wils. Dit is waar wij voor staan:

plantaardig

plantaardig

Alles in onze winkel is 100% plantaardig: er zijn geen dieren aan te pas gekomen.  Onze producten zijn daarom ook geschikt voor mensen met lactose-intolerantie of -allergie. En natuurlijk kun je als vegetariër, veganist, flexitariër en flexanist je hart ophalen bij Vegansuper. Word je eindelijk niet meer geconfronteerd met ‘stoffelijke overschotten’ als je boodschappen doet 😉

eenvoudig

eenvoudig

Bij ons hoef je geen etiketten meer te lezen, want alles is vegan. Dat scheelt tijd! Ook als je een allergie hebt, of als je koolhydraat-/suiker- of vetarm eet, maken wij het je gemakkelijk: door kleurcodes zie je in één oogopslag welke producten geschikt zijn voor jou. Ook in de webshop kun je eenvoudig zoeken op allergenen en voorkeuren zoals palmolievrij.

voordelig

voordelig

De prijzen bij Vegansuper zijn vergelijkbaar met een gemiddelde supermarkt, omdat we strategisch inkopen en omdat niet alles biologisch is. Om je nog verder tegemoet te komen, kun je bij ons bijvoorbeeld een kwart bloemkool of een kwart brood kopen. Hierdoor ben je niet alleen goedkoper uit, maar hoef je ook minder weg te gooien. Voor iedereen betaalbaar dus!

lekker

lekker

Ook als veganist kun je genieten van lekker eten en drinken. Er zijn tegenwoordig overal echt goede vervangers voor, dus je kunt simpelweg de dierlijke ingrediënten in je eigen recepten vervangen door plantaardige. In de smoothiebar kun je inspiratie opdoen en we organiseren proeverijen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

voor-iedereen

voor iedereen

Wij zijn een gewone supermarkt waar iedereen zich thuis kan voelen. Ben je benieuwd of je dat allemaal wel lekker vindt? Vraag dan naar de startersbox en naar de drie-dagen-box. Krijg je een vegan of iemand met een voedselintolerantie op bezoek en heb je geen idee wat je moet kopen? Bij ons kun je terecht voor advies.

deskundig

ervaringsdeskundig

Wil je weten wat je met bepaalde producten kunt doen of heb je vragen over hoe je recepten het beste kunt veganizen? Onze medewerkers hebben allemaal ervaring met vegan koken en staan voor je klaar.

 

En wat we zelf niet weten, zoeken we graag voor je uit!

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!